VÄLKOMMEN TILL REUMATIKERDISTRIKTET VÄSTERNORRLAND

Reumatikerdistrikt västernorrland finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen. Vi har ca 1500 medlemmar som har många aktiviteter tillsammans.

Reumatikerdistriktet Västernorrland är ett av 24 distrikt och har 6 föreningar som ligger i två landskap, Ångermanland och Medelpad.

Föreningarna är: Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Sundsvall, Ånge och Örnsköldsvik

Här hittar du information om vår verksamhet och namnen på några resurspersoner.
Tag gärna kontakt med distriktet om du har frågor, funderingar eller synpunkter och erfarenheter på/av reumatikervården i vårt län.

Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.
Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 200 föreningar över hela landet.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

• får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

Kontakta oss för mer information!

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!